Őszirózsa Nyugdíjas Klub

Őszirózsa Nyugdíjas Klub


Mónosbéli Őszirózsa Nyugdíjas Klub 2006-ban alakult, vezetője Keskeny Lászlóné. Az Önkormányzat külön klubhelyiséget biztosít a működésükhöz. A klubon belül alakult az énekkaruk, melyet Keskeny Lászlóné vezet. Az énekkar részére két garnitúra ruhát biztosított az Önkormányzat a fellépésükhöz, kulturális rendezvényeken már sokszor sok településen felléptek, de községünk minden települési rendezvényét is színesítik fellépésükkel.IMG 1482 k
A Nyugdíjas Klub több alkalommal részt vett a testvér klubok települési rendezvényein.

Az Őszirózsa Nyugdíjas Klub 2011. február 5-én az ostorosi testvér nyugdíjas klub meghívására farasangi batyus bálon vett részt, a klubot 10 fő klubtag képviselte, jó hangulatú rendezvényen vettek részét.

2011. február 10-én a Bartakovics Béla Művelődési Központban a Megyei Nyugdíjas Szövetség által megrendezett megyebálon vett részt a mónosbéli Őszirózsa Nyugdíjas Klub, ahol a műsorban a felnémeti lakodalmast elevenítették fel. Utána tobola sorsoláson értékes nyeremények kerültek kiosztásra. Jó hangulatú színvonalas ünnepségen vettek részt, a mónosbéli nyugdíjasokat elkísérte a polgármester is.

2011. szeptember 5-én ünnepelték 5 éves születésnapjukat, melyről klubfoglalkozás keretében emlékeztek meg. A település polgármestere születésnapi tortával köszöntötte az ünneplőket. A klub vezetője köszöntőjben visszaemlékezett az eltelt öt évre. Jó hangulatú estét töltöttek el együtt a klubtagok, remélve, hogy még sok-sok szép emlékű estéket, éveket töltenek el együtt.

IMG 0532

IMG 0535 k